Forside Kontakt Sitemap
   
  • Formål og udvalg
  • Nyheder
  • Mejeriindustrien
  • Jordbruget
  • Slagteribranchen
  • Arbejdsmiljøuddannelsen
  • Vores hjemmesider
  • BAR portal
  • Kontakt
  • Udvalg
  • Branchevejledninger
    • Håndbog om zoonoser
    • Arbejdsmiljøvejvisere for mejeriindustrien
    • Andre relevante arbejdsmiljøvejvisere
    • Faktaark om arbejdsmiljø
    • Faktaark om ergonomiske forhold
    • Faktaark om psykiske forhold
    • Faktaark om ulykker
    • Faktaark om fysiske forhold
    • Faktaark om kemiske forhold
    • Faktaark om generelle forhold
    • Fremtidens arbejdsmiljøorganisation
  • Udgivelser
    • Arbejdsmiljø - vigtigt, besværlig el. ligegyldigt? Rødkærsbro undersøgelsen
    • Arbejdsmiljøet på laboratorier i mejeriindustrien
    • Arbejdsmiljønetværk for mindre mejerier
    • Den Sikre Side
    • Det sunde fællesskab - travl eller stresset
    • Din adfærd - vores fremtid
    • Fremtidens arbejde med reduktion af støj og akustisk regulering inden for mejeriindustrien
    • Fremtidens arbejdsmiljøorganisation
    • Gravidmedjob
    • Helbredskontrol til medarbejdere
    • Helsikker+
    • Kemi på idealmejeriet
    • Kortlægning af risiko for kræft
    • Løft sikkerheden
    • Ny mærkning og fareklassificering af kemikalier
    • Pas på din krop (ergonomiske belastninger)
    • Psykisk arbejdsmiljø og sygefravær
    • SikkerNok
    • Strategisk arbejdsmiljøarbejde i mejeriindustrien
    • Stress og arbejdsglæde - ta' udfordringen op
    • Tunge løft
  • Værktøjer
    • Hjemmesider
    • Værktøjer/DVD
  • Branchekonference
  • Ergonomiudd og supp

MEJERIINDUSTRIEN

Mejeriindustriens Arbejdsmiljøudvalg
DI
1787 København V.
Tlf.: 3377 3377
Fax.: 3377 3300
mia@baujordtilbord.dk

Mejeriindustriens Arbejdsmiljøudvalg (MIA) dækker fremstilling af mejeriprodukter og margarinefabrikker

  • Tilmeld dig nyhedsbrev
  • Se nyhedsbreve
  • Hvad synes du om materialet?
Branchearbejdsmiljøudvalget Jord til Bord - kontakt: info@baujordtilbord.dk